top of page

Portret Fotografie

De meeste mensen voelen zich niet helemaal prettig voor de camera. Met name een studio setting kan intimiderend overkomen. Daarom neem ik voor jou uitgebreid de tijd, met als resultaat een portretfoto waarin je jezelf erkent. 

 

 

 

Onder het genot van een kop koffie of thee bespreken we wat alledaagse dingen. Wat zijn je interesses, en wat is je favoriete muziek? Naar wat voor foto ben je opzoek? Ondertussen stel ik de belichting in. 

Terwijl we zo in gesprek zijn, schiet ik ondertussen wat beelden. Daarbij neem ik je volledig mee in het proces. Mijn ervaring is dat je vanzelf de camera vergeet met als resultaat een portret foto waarop je volledig jezelf bent! 

"Een portretfoto waarop jij volledig jezelf bent"

_H2C4725.jpg

Portretfoto op locatie

_H2C3078.JPG

Wil jij een portretfoto van jezelf op je favoriete locatie? Als herinnering, of als informele profiel foto voor je social accounts? 

Tijdens deze fotoshoot bepaal jij de locatie. Wanneer gewenst kan je meerde kledingsetjs mee nemen voor een gevarieerd aantal foto's. 

Fine-art Portretfoto

Naamloos-7.jpg

Vanuit de opleiding Conceptueel Beeld heb ik een bijzonder concept bedacht. Tijdens deze fotoshoot maken wij een portret waarin jij de hoofdrol speelt.

 

Vooraf bespreken wij middels een telefoongesprek jou wensen door, zoals de locatie. Maar ook wat voor soort portret je graag zou willen. Welk gevoel de foto zou moeten hebben. De shoot duurt 2 uur, dit is inclusief het voorbereiden op locatie. Na afloop besteed ik veel tijd aan de nabewerking, om zo de foto af te leveren waar jij naar opzoek bent. Tijdens het bewerkingsproces neem ik jou opinion mee, hierdoor is het niet mogelijk om uit meerdere foto's te kiezen. 

Ben je opzoek naar een uniek beeld van jezelf? Een Fine-art portretfoto volledig gemaakt naar jou wensen en waar jij de hoofdrol in speelt? Maak dan gebruik van het online boekingsysteem om jou fotoshoot in te plannen.

bottom of page