top of page
artistieke trouwfotografie.jpg

Sabrina Vermeulen

Storytelling trouwfotograaf 

Het leven vieren in de grote en kleine momenten.
Puur en echt, zoals het leven is. Met een lach en die traan. Beelden die raken, die je voelt. Die het verhaal van jullie trouwdag vertelt met een artistieke touch.  Dat is mijn passie als trouwfotograaf. 

Kirsten & Victor

“We zijn zo blij met de foto's, er zit zoveel pret en spontaniteit in. Heel veel dank voor de vrolijke sfeerimpressie en je professionele aanwezigheid"
AE0A0831_edited.jpg

"We’re all a little weird. And life is a little weird. And when we find someone whose weirdness is compatible with ours, we join up with them and fall into mutually satisfying weirdness–and call it love–true love"


Robert Fulghum, True Love

trouwfotoringmoment_edited.jpg
ringmoment trouwen
_H2C2673-2_edited.jpg
AE0A0419-bewerkt
jawoord
_H2C9187
AE0A0367
bruidenbruidegom
AE0A0605
AE0A1399_edited
AE0A0854-bewerkt

Storytelling trouwfotografie

Ik hou er van hoe de kleine verhaaltjes zich voor mijn lens voltrekken. Van een afstand observeer ik wat er gebeurt. Onzichtbaar maar toch aanwezig fotografeer ik de meest waardevolle, emotionele en hilarische momenten. Zodat jullie deze na afloop met een lach en een traan terug kunnen kijken. 

_H2C9451-bewerkt_edited_edited.jpg

Kennis maken?

Een goede fotograaf is super belangrijk voor deze bijzondere dag in jullie leven. Maar minstens net zo belangrijk is of het klikt met diegene die op de meeste intieme momenten aanwezig is om jullie bijzondere dag vast te leggen. 

Plan daarom vrijblijvend een kennismakingsgesprek in om samen te beoordelen of ik de juiste fotograaf voor jullie ben. 

bottom of page