top of page

Studio Portretfotografie

De meeste mensen voelen zich niet helemaal prettig voor de camera. Met name een studio setting kan intimiderend overkomen. De grote felle lampen en de lens. Daarom creëer ik een veilige plek voor jouw, om jouw te laten ontspannen wat resulteert in foto's waarop jij jouwzelf op herkent. 

 

 

_H2C4725.jpg

"Een portretfoto waarop jij volledig jezelf bent"

Onder het genot van een kop koffie of thee bespreken we wat alledaagse dingen. Wat zijn je interesses, en wat is je favoriete muziek? We voeren een gezellig gesprek, en hierdoor vergeet jij de camera. Terwijl we zo in gesprek zijn, schiet ik ondertussen wat beelden. Daarbij neem ik je volledig mee in het proces. Mijn ervaring is dat je vanzelf de camera vergeet met als resultaat een portret foto waarop je volledig jezelf bent! 

 

Vincent Bendervoet Portretfotografie

"Het was een fijne ervaring, oprecht en ontdekkend. Ik hoorde over Sabrina en ik had een goed voorgevoel. Ik wilde deze intuïtie volgen en wat ben ik er blij mee! Wat een gave foto's. Het was lastig kiezen. Waar ik eerst van buitenfoto's binnen zocht, heeft zij het in de studio raak geschoten."

Vincent Bendervoet

bottom of page