top of page

Fine-art prints 

I-SEAYOU Fotografie fine-art

Gelimiteerde fine-art prints geinpsireerd door het leven en met passie voor de natuur. 

Tijdens de productie van de fine-art prints wordt gestreeft om alleen gebruik te maken van natuurlijke materialen. De foto’s worden afgedrukt in eigen beheer en voor de afwerking wordt gebruik gemaakt van hergebruik van reeds bestaande lijsten.

Portfolio

Sabrina Vermeulen I-SEAYOU fotografie

Gelimiteerde fine-art prints geinpsireerd door het leven en met passie voor de natuur

Trust that little voice in your head that say's "Wouldn't it be interesting if..."
And then do it. 

- Duane Michals

In mijn portfolio sectie laat ik werk zien dat ik tijdens de opleiding Conceptueel Beeld aan de Foto Academie heb gemaakt. 

In dit werk gebruik ik zowel een conceptuele als intuïtieve benadering.

Portretfotograaf in Zandvoort | I-SEAYOU Fotografie

Portret Fotografie 

Sabrina Vermeulen is beschikbaar voor Portret fotoshoots. Met haar avontuurlijke en open karakter maakt zij gemakkelijk contact met degene voor haar camera.

Door haar achtergrond als gezondheidsmedewerker in de revalidatie kent zij de rauwe kant van het leven. Hierdoor schuwt zij gevoelige onderwerpen niet, waardoor degene voor de camera zich echt gezien voelt. En dat zie je terug in de foto's! Voor meer portret fotografie en klanten reviews klik op de button hieronder. 

Sabrina Vermeulen I-SEAYOU.jpg

Meer over Sabrina

Sabrina Vermeulen is een Nederlandse kunstfotograaf die geïnspireerd wordt door de natuur en de manier waarop wij als mens met haar verbonden zijn.

In haar werk onderzoekt ze onze verbinding met de natuur, en ze wil niet alleen de natuur fotograferen, maar ook op een dieper niveau met haar omgaan door middel van haar werk. Dit resulteert in beelden die je laten pauzeren en jou de vraag doen stellen te kijken naar de verbinding die jij met onze aarde hebt. Daarmee probeert ze niet alleen zichtbaar te maken wat zichtbaar is, maar ze laat ruimte te voor jou en je eigen invulling.

I-SEAYOU Fotografie | Sabrina Vermeulen

Surf Fotografie

Surf fotografie is een veeleisende kunstvorm die niet alleen technische vaardigheid vereist, maar ook vraagt om een grote kennis en begrip van de omgeving zowel in het water als daarbuiten. Timing is alles wanneer je de surfer op het juiste moment wilt vastleggen. 

 

Surfen geeft je een nederig gevoel. In de line-up ben je zo'n klein in vergelijking met de grote zee en haar golven. In mijn surf fotografie probeer ik de essentie en het gevoel wat surfen je geeft vast te leggen. 

bottom of page