top of page

Ik ben gevallen voor een Marokkaanse straatjongen


Zijn donkere ogen kijken mij teder en onderzoekend aan. Altijd vrolijk en in voor een nieuw avontuur. Hoewel de taal en culturele achtergrond soms voor onbegrip bij elkaar zorgen, zal dit de liefde nimmer drukken. Als we onenigheid hebben omdat hij een andere kant op wil lopen dan ik, smelt ik voor zijn onweerstaanbare glimlach en gevoel voor humor. Culinair kunnen we niet altijd met elkaar door een deur, tenzij er enkel vlees op het menu staat. Hij is een absolute carnivoor. Ik heb respect voor zijn sobere en doordachte kledingdracht, daarmee is hij echt een greeny. Geen modegedoe, gewoon altijd hetzelfde en lekker zichzelf.


Hij kan wel wat drammerig zijn, zoals deze ochtend. Dan staat hij naast mijn bed en kijkt mij vragend aan. Of het niet al tijd is voor een romantische strandwandeling.. Om 7 uur (!!) s'ochtends... Opnieuw zwicht ik dan voor zijn blik. Maar eenmaal op het strand loopt hij meestal 300 meter voor mij uit.. Meneer heeft ook een hele sterke neus en is gevoelig voor allerlei luchtjes. Meestal wild.. Als ik dan vraag "schat, kom je even gezellig naast mij lopen?", dan lijk ik simpelweg niet te bestaan. Er is dan echt geen contact met hem te krijgen. Een andere opvallendheid is dat hij altijd ergens zijn plasje over moet doen. Ja heus, ongegeneerd, midden op straat..


Elke relatie heeft zo zijn merkwaardigheden. Ik moet toegeven, hoewel ik mij er een beetje voor schaam, deel ik liever niet het bed met hem... Hij kan zo vreselijk hard snurken en ook toont hij weinig manieren wat betreft liefdevolle omgang. Als ik dan toch gezwicht ben voor zijn lieve lach, dan moet ik het bekopen. Niet met twee, maar met maar liefst vier poten weet hij mij soms bijna het bed uit te werken. Ook niet heel charmant, hij verliest aardig wat haren. Zeker nu we weer richting de lente gaan. Maar echte liefde overwint alles.


We hebben een open relatie, ik weet dat ik niet zijn enige liefde ben.. Zo nu en dan komt hij gezellig een weekend logeren. Ik ben blij en dankbaar dat ik hem gevonden heb, mijn (leen)hond met vier poten!219 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page